Gevelafwerking

Gevelafwerking

Een eerste indruk maakt u maar één keer. En een mooie gevel is hét visitekaartje van uw pand of huis. Zorg er daarom voor dat uw gevel mooi is afgewerkt. Daar helpen wij u graag bij. Door bijvoorbeeld de gevel te stuken of de sandwichpanelen te beschilderen, zorgen wij ervoor dat uw huis of pand gezien mag worden. Wij kunnen uw gevel in elke gewenste kleur en structuur afwerken. Zo past de gevelafwerking altijd bij uw pand.

Stucwerk

Door uw gevel af te werken met stucwerk, creëert u een prachtige uitstraling. Het grote voordeel van stucwerk is dat het ook nog eens makkelijk te reinigen is. Het is dan ook logisch dat steeds meer mensen er voor kiezen om de buitenkant van hun pand te laten stuken.

Spuiten van sandwichpanelen

De buiten- en binnenkant van sandwichpanelen kunnen gespoten worden in iedere gewenste kleur. Een zeer geschikte techniek wanneer u uw pand op een snelle manier een compleet andere uitstraling wil geven.

Schilderen of beitsen

Heeft uw woning of pand een houten gevel? Door het te schilderen, krijgt de gevel van uw woning of pand een compleet nieuwe uitstraling. Door het geheel te beitsen, wordt het hout extra beschermd.

Goede isolatie

Een belangrijk onderdeel van gevelafwerking is gevelisolatie. Wanneer een gevel goed is geïsoleerd, kunt u aanzienlijk besparen op uw energiekosten. Wij kunnen voor u de gevel binnen, buiten of op de spouw isoleren. Een geïsoleerde buitenkant levert de meeste energiebesparing op.

Voorkomen van vochtproblemen

Goede afwerking van uw gevel voorkomt ook vochtproblemen. Uw gevel kan namelijk waterdicht gestuct worden. Een waterafstotende laag voorkomt dat er geen vocht in de muren komt. Dit vermindert de kans op schimmels.

Gevelafwerking voor de regio Ede, Veenendaal, Barneveld en verder…

Achterberg Schilders & Onderhoud is gevestigd in Ede. We werken gevels af voor klanten in een regio tot 30 kilometer rondom Ede. Ook in de plaatsen Veenendaal, Barneveld, Bennekom, Rhenen en Wageningen ziet u onze bussen regelmatig rondrijden.

Een offerte voor uw gevelafwerking?

Of u nu een woning, een bedrijfspand of een compleet project wilt laten schilderen, behangen of uw gevel laten afwerken, we bieden u graag een scherpe offerte. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Neem hierover gerust contact met ons op.