Boeidelen vervangen en repareren

Boeidelen vervangen en repareren

Boeidelen zorgen voor een mooie uitstraling van uw woning en zijn ook heel belangrijk voor het beschermen van de dakconstructie. Dankzij de boeidelen kan er geen wind en water tussen de dakbedekking en de gevel komen. Achterberg Schilders & Onderhoud kan u helpen bij het vervangen en repareren van uw boeidelen.

Onderhoud uw boeidelen goed

Bij oudere panden zijn de boeidelen meestal van hout gemaakt. Sommige van deze oude panden hebben prachtige versierde boeidelen. Heeft u een oudere woning of bedrijfspand? Dan is de kans groot dat deze van hout gemaakt zijn. Maak uw boeidelen tijdig schoon te maken en schilder ze waar nodig. En repareer houtrot wat eventueel aanwezig is. Deze werkzaamheden kunnen wij zowel tijdens het planmatig als het projectmatig onderhoud voor u uitvoeren.

Repareren van boeidelen

De naden tussen de boeidelen zijn vaak een kwetsbaar punt. Door weersinvloeden en het krimpen en uitzetten van het hout kunnen de verfnaden scheuren. Het is belangrijk dat naden worden gerepareerd. Dit voorkomt op lange termijn schade aan het boeideel. Wanneer je de naden tijdig dicht, kan er houtrot ontstaan. In geval van houtrot kunnen we door middel van een aantal houtrotreparatietechnieken de boeidelen weer herstellen. Hierbij kunt u denken aan het verwijderen van het houtrot, vullen van gaten in het hout en het gronden en aflakken van de boeidelen. Is houtrotreparatie niet meer mogelijk? Dan moeten we de boeidelen gaan vervangen.

Vervang uw boeidelen tijdig

Wanneer onderhoud aan de boeidelen te lang is uitgesteld, dan is het noodzakelijk om de boeidelen te vervangen. Vervang de boeidelen bij schade zo snel mogelijk. Te lang wachten zorgt voor kan ervoor meer schade aan uw dak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lekkages. Wij kunnen alle soorten boeidelen aan zowel platte daken als zadeldaken vervangen en repareren. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Boeidelen vervangen en repareren voor de regio
Ede, Veenendaal, Barneveld en verder…

Achterberg Schilders is gevestigd in Ede. We vervangen en repareren boeidelen voor klanten in een regio tot 30 kilometer rondom Ede. Ook in de plaatsen Veenendaal, Barneveld, Bennekom, Rhenen en Wageningen ziet u onze bussen regelmatig rondrijden.

Een offerte voor vervangen en repareren van uw boeidelen?

Of u nu een woning, een bedrijfspand of een compleet project wilt laten schilderen of behangen of laten repareren en vervangen van boeidelen, we bieden u graag een scherpe offerte. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem voor het maken van een afspraak of advies gerust contact met ons op.