Repareren hang- en sluitwerk

Repareren hang- en sluitwerk

Heeft u weleens meegemaakt dat uw ramen niet goed sluiten of klemmen? Achterberg Schilders & Onderhoud kan u ook helpen met beschadigd hang- en sluitwerk. Wij kunnen alle soorten sloten en scharnieren repareren.

Schade aan hang- en sluitwerk

Door slijtage of slecht onderhoud kan het gebeuren dat mechanismen niet meer soepel werken. Schade aan uw hang- en sluitwerk kan ook ontstaan door inbraakschade. Achterberg Schilders & Onderhoud repareert deze schade voor u. In noodgevallen staan wij 24 uur per dag voor u klaar. Wij raden aan om uw hang- en sluitwerk altijd door een specialist te laten repareren. Zo voorkomt u schade aan uw sloten.

Is uw hang- en sluitwerk nog van deze tijd?

Goede beveiliging van uw pand is natuurlijk heel belangrijk. Controleer daarom regelmatig of het hang- en sluitwerk van uw pand nog wel up-to-date is. Niet alleen uw sloten zijn belangrijk, maar ook het hang- en sluitwerk op uw ramen. Zo raden wij aan om een driepuntsluiting te gebruiken in plaats van een tweepuntsluiting. Dit type sluiting zorgt voor een extra beveiliging, omdat deze sloten een extra contactpunt met de deurpost hebben.

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Goed hang- en sluitwerk zorgt er voor dat inbrekers uw pand overslaan. Dit zorgt voor een extra gevoel van veiligheid. Om in aanmerking te komen voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen, moet uw pand of woning onder andere voorzien zijn van hang- en sluitwerk dat aan inbraakpreventie voldoet. Bij Achterberg Schilders & Onderhoud bent u hiervoor aan het juiste adres.

Repareren hang- en sluitwerk voor de regio
Ede, Veenendaal, Barneveld en verder…

Achterberg Schilders & Onderhoud is gevestigd in Ede. We repareren hang- en sluitwerk voor klanten in een regio tot 30 kilometer rondom Ede. Ook in de plaatsen Veenendaal, Barneveld, Bennekom, Rhenen en Wageningen ziet u onze bussen regelmatig rondrijden.

Een offerte voor het repareren van uw hang- en sluitwerk?

Of u nu een woning, een bedrijfspand of een compleet project wilt laten schilderen of behangen of het hang- en sluitwerk laten repareren, we bieden u graag een scherpe offerte. Neem contact op met ons schildersbedrijf in Ede voor een eerlijke prijs.