Subsidie isolatie glas

Woningeigenaren en VvE’s kunnen tot 20% subsidie ontvangen voor het isoleren van hun woning of gebouw. Voorwaarde is dat u glasisolatie bijvoorbeeld combineert met de isolatie van dak, gevel, spouwmuur of vloer. Deze regeling geldt van 15 september 2016 tot 1 maart 2017.

Door de subsidie wordt het nog voordeliger om uw woning te isoleren. Stel dat glasisolatie en vloerisolatie samen 3000 euro kost. Dan kan de subsidie tot wel 600 euro oplopen, waardoor u maar 2400 euro betaalt. Plus wat u door de isolatie jaarlijks bespaart op uw energierekening.

Isolerend glas

Voorwaarde is dat u goed isolerend glas plaatst, zoals HR++ of triple glas. Uiteraard houden wij daar rekening mee als we uw glas leveren en zetten. Op de website van RVO leest u hoe u de subsidie energiebesparende maatregelen berekent als particulier.

Subsidie VvE

Om als VvE in aanmerking te komen voor de subsidie moet u voldoen aan een minimum aantal vierkante meters. Op de website van RVO leest u hoe u de subsidie energiebesparende maatregelen berekent als VvE.

Tot 1 maart 2017 kunt u deze subsidie aanvragen, dus wees er snel bij. Kunnen we uw woning of VvE-gebouw voorzien van isolatieglas? Neem contact met ons op, of vraag direct een offerte aan.

Het kan u bijna niet ontgaan zijn. GlansGarant is eind maart van start gegaan met een grootschalige reclame campagne. Het doel van deze campagne is het vergroten van de naamsbekendheid van GlansGarant, zodat nog meer huizen in Nederland kunnen gaan stralen.

U kunt GlansGarant op televisie gezien hebben in de veldreclame tijdens uitgezonden voetbalwedstrijden. We zijn ook te zien langs de snelweg A30 bij Barneveld. De reclamemast langs de A30 van OOHA Media wordt ingezet als een blikvanger die de aandacht van ongeveer een miljoen automobilisten gaat trekken. Deze 32 meter hoge reclamemast met een doekafmeting van 12 bij 9 meter is een niet te missen aandachtstrekker.

Wat doet GlansGarant?

GlansGarant is een organisatie waaraan een aantal professionele schildersbedrijven zich hebben verbonden, zoals wijzelf. De gelijknamige dienst, ook GlansGarant, houdt in dat u het schilderwerk voor een lange periode bij uw schilder kunt vastleggen voor een aantrekkelijk bedrag per maand. Geen grote investering in één keer, maar een voordelig bedrag per maand om uw schilderwerk in topconditie te houden. Met het onderhoudscontract van GlansGarant kunt u weer 10 jaar vooruit en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het onderhoud van uw schilderwerk. Als GlansGarant schilder geven wij u graag meer informatie over uw persoonlijke voordelen en het 10 jarige onderhoudsabonnement voor schilderwerk.

Hoe werkt het GlansGarant onderhoudsplan?

Een goed onderhouden huis behoud zijn waarde. Iets wat in deze tijd erg belangrijk is in de huizenmarkt. Tegelijkertijd is voor optimaal onderhoud een redelijke investering nodig, waardoor het vaak wordt uitgesteld. Hier komt GlansGarant met een oplossing. Het is niet nodig om eerst jarenlang te sparen voor een opknapbeurt, want u betaald elke maandelijks een voordelig bedrag gedurende 10 jaar. Voor die 10 jaar maken wij voor u een speciaal onderhoudsplan dat op uw persoonlijke situatie is gericht. Bij het allereerste bezoek inspecteren wij eerst uw woning en kijken we wat er aan onderhoud nodig is. Vervolgens maken wij een offerte en u bent de komende 10 jaar verzekerd van optimaal schilderwerk. Het onderhoudsabonnement ziet er als volgt uit:

  • Jaar 1:                  een complete schilderbeurt
  • Jaar 2 en 3:         een inspectiebeurt
  • Jaar 4:                  een bijwerk- en onderhoudsbeurt
  • Jaar 5:                  een inspectiebeurt
  • Jaar 6:                  een complete schilderbeurt
  • Jaar 7 en 8:         een inspectiebeurt
  • Jaar 9:                  een bijwerk- en onderhoudsbeurt
  • Jaar 10:                een inspectiebeurt en eventuele verlenging van het contract

Wat zijn uw voordelen met GlansGarant?

Aan het GlansGarant onderhoudsabonnement zijn verschillende voordelen verbonden. Allereerst zit er een financieel voordeel aan het 10 jarige onderhoudscontract, omdat u geen grote eenmalige investering hoeft te doen. U betaald een klein bedrag per maand en houdt daarmee ruimte over om andere leuke dingen te doen met uw geld. Daarnaast scheelt het u een tijd en moeite in het uitzoeken van de voordeligste schilder en het nadenken over de planning van het schilderwerk. Wij nemen elk jaar contact met u op voor een inspectie, zodat u er niet meer over na hoeft te denken wanneer er onderhoud nodig is. Uw huis blijft door uw GlansGarant contract ook mooier en beter onderhouden, zodat u de komende 10 jaar met veel plezier kan blijven wonen. Door het regelmatige onderhoud aan het schilderwerk blijft uw woning in goede staat. Dat is erg belangrijk als u erover nadenkt om het te gaan verkopen. Tot slot komt u nooit meer voor onverwachte kosten te staan. Al het schilderwerk is gewaarborgd in het 10 jarige onderhoudsabonnement van GlansGarant.

Voor wie is GlansGarant nog meer aantrekkelijk?

Naast particulieren, is het GlansGarant onderhoudsplan voor schilderwerk ook heel aantrekkelijk voor scholen, instellingen en verenigingen van eigenaren. De eerste prioriteit voor een school is goed onderwijs, waardoor de keuze voor gebouwonderhoud vaak nog even wordt uitgesteld. Dankzij GlansGarant kunt u goed onderwijs blijven financieren en tegelijkertijd de school optimaal onderhouden. De financiering bestaat uit een klein bedrag per maand in plaats van een eenmalige grote investering, zodat u daarnaast ook gewoon nog nieuwe lesboeken kunt blijven kopen.

Het zelfde voordeel geldt voor een VvE van een appartementencomplex. Kiest u als VvE voor gemak, dan kiest u zeker voor GlansGarant. Het grote voordeel is dat u de komende 10 jaar weet waar u aan toe bent, waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de staat van onderhoud en het financiële plaatje. Het kan u veel tijd en geld besparen.

GlansGarant, duurzaam en veilig schilderwerk

Als u nu nog steeds niet overtuigd bent van het enorme voordeel van GlansGarant, dan gaan wij u hiermee over de streep trekken. Vroeger gebruikte mensen verf dat bestond uit de natuurlijke grondstoffen die om hen heen te vinden waren en mengde deze met bindmiddelen en vaak oplosmiddelen van terpentine. Tegenwoordig haalt men verf uit andere grondstoffen en is het vaak vermengd met een milieuvriendelijke oplosmiddel, zoals water. Voor een veilige en duurzame omgeving gebruiken GlansGarant schilders daarom bij binnen schilderen uitsluiten verf op waterbasis. Hierdoor proberen ook wij een bij te dragen aan een gezonde leefomgeving.

Bent u overtuigd? Vraag gerust meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Door: Achterberg Schilders