6redenen_om_uw_ruiten_te_vervangen

6 redenen om uw ruiten te vervangen door hoogrendementsglas

Wist u dat het voorjaar de tijd bij uitstek is om uw ruiten te vervangen door hoogrendementsglas? 6 redenen om deze lente nog te kiezen voor nieuwe ruiten:

  1. U geniet deze zomer van een koel huis. Hoogrendementsglas isoleert 2 tot 3 keer beter dan normaal dubbel glas. Zomerhitte houdt u dus beter buitenshuis.
  2. Minder ergernis door geluid van buiten. Hoogrendementsglas kan geluidsisolerend werken, en dat betekent minder herrie en meer rust in huis.
  3. Voorjaarsweer is zeer geschikt voor het vervangen van uw ruiten. De kans op aangename temperaturen is groot en de kans op ijzige kou in uw huis tijdens het vervangen is gering.
  4. Lekker warm in de winter. Door de hoge isolatiewaarde blijft winterkou beter buiten. Met uw nieuwe ruiten geniet u deze winter van tochtvrije ramen en een behaaglijke temperatuur.
  5. U helpt het klimaat een handje. U verbruikt namelijk minder energie en stoot dus minder CO2 uit.
  6. Een lagere energierekening. Met hoogrendementsglas hoeft u minder te stoken voor hetzelfde wooncomfort en dat ziet u terug op uw energiefactuur.

De ervaren glaszetters van Achterberg Schilders & Onderhoud kunnen uw glas snel en vakkundig vervangen. Ook profiteren van de voordelen van nieuw glas? Vraag vrijblijvend een offerte op of stuur ons een bericht.