Kozijnherstel en vervanging

Kozijnherstel en vervanging

Hoe goed u ook voor uw woning zorgt, op den duur slijten kozijnen. Daarnaast kan het door inbraakschade noodzakelijk zijn om het kozijn te repareren of te vervangen. Kozijnen hebben een aantal functies voor uw woning of pand. Een goed sluitend kozijn is bijvoorbeeld belangrijk voor goede isolatie. Daarnaast draagt een kozijn bij aan goede ventilatie.

De reparatie van een houten kozijn

Heeft u op enkele plekken schade in uw kozijn? Dan is het niet meer noodzakelijk om het hele kozijn te vervangen. Deze schade kunnen wij vaak voor u repareren. Dit doen wij door de houtdelen te vervangen. Denk hierbij aan de onderdorpel of een kozijnstijl. Het is belangrijk om het kozijn bij schade zo snel mogelijk te herstellen, zodat er niet nog meer schade ontstaat. Na professioneel schilderwerk valt het niet op dat we delen van het kozijn hebben gerepareerd.

Vervangen van houten kozijnen

Kan de schade aan het kozijn echt niet meer gerepareerd worden? Dan kunnen wij het kozijn vervangen. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er te ernstige schade is door een inbraak. Achterberg Schilders & Onderhoud levert dan op maat gemaakte kozijnen.

Zijn uw kozijnen ook toe aan vervanging of is er reparatie nodig? Neem contact met ons op om te horen wat Achterberg Schilders & Onderhoud voor u kan betekenen.

Kozijnherstel en vervanging voor de regio Ede, Veenendaal, Barneveld en verder…

Achterberg Schilders & Onderhoud is gevestigd in Ede. We herstellen en vervangen kozijnen voor klanten in een regio tot 30 kilometer rondom Ede. Ook in de plaatsen Veenendaal, Barneveld, Bennekom, Rhenen en Wageningen ziet u onze bussen regelmatig rondrijden.

Een offerte voor herstel of vervanging van uw kozijnen?

Of u nu een woning, een bedrijfspand of een compleet project wilt laten schilderen, glaszetten of uw kozijnen laten herstellen of vervangen, we bieden u graag een scherpe offerte. Neem voor het maken van een afspraak of advies gerust vrijblijvend contact met ons op.