Team Achterberg Schilders

Na 90 jaar hard werken en ontelbare bussen verf staat de derde generatie Achterberg aan het roer. Opa Johan begon het schildersbedrijf in 1923, kleinzoon Art is de huidige directeur en eigenaar van Achterberg Schilders. Wat ooit begon met een paar bussen verf, wat kwasten en een ladder, is dankzij het vertrouwen van klanten uitgegroeid tot een sterk regionaal schildersbedrijf.

Intussen biedt Achterberg Schilders meer dan binnen- en buitenschilderwerk. We hebben ook eigen behangers in dienst die de afwerking van muren voor hun rekening nemen. Daarbij is de glasdienst al tientallen jaren vast onderdeel van de dienstverlening. Achterberg Schilders levert en zet alle soorten glas, van dubbel glas tot glas in lood.

Achterberg Schilders houdt deze continuïteit vast door met de tijd mee te gaan. Zo bieden we nu het onderhoud van schilderwerk in abonnementsvorm aan voor een vast bedrag per maand. Het voordeel daarvan is dat de kosten beheersbaar blijven en dat u als klant geen zorgen heeft over wanneer het schilderwerk opnieuw moet plaatsvinden.