Achterberg Schilders lopen voor Kika 95

Afgelopen vrijdag 30 augustus vond Run for KiKa 95 plaats in Ede. Achterberg Schilders was ook vertegenwoordigd bij dit sponsorevenement. In totaal is er ruim 117.000 euro ingezameld voor onderzoek naar kinderkanker.

Run for KiKa 95 is een uitdagende wandeltocht van 47,5 of 95 km over de Veluwe bij Ede. Een groot deel van de route gaat over onverharde paden, waarvan sommigen speciaal voor Run for KiKa 95 worden opengesteld. Achterberg Schilders was ook vertegenwoordigd bij dit sponsorevenement. Willem Hardeman heeft 95km gelopen, Art en Arianne hebben samen 95km gelopen (ieder 47,5km).

Wandelaars, vrijwilligers en sponsors zetten zich met dit sponsorevenement samen in voor KiKa, Stichting Kinderen Kankervrij. De gezamenlijke doelstelling is zoveel mogelijk sponsorgeld bij elkaar brengen voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandelmethoden voor kinderen met kanker. De langste afstand van 95 km is niet voor niets gekozen: de doelstelling van KiKa is dat in het jaar 2025 maar liefst 95% van alle kinderen met kinderkanker zal genezen.