Eerste busjes 1995

Het is feest bij ons op het kantoor, want vandaag op 15 mei is Art Achterberg precies 20 jaar eigenaar van Achterberg Schilders. In 1995 begon Art zelfstandig met schildersbedrijf Art Achterberg in Ede. Later in 2010 heeft hij ook het schildersbedrijf van zijn vader overgenomen in Veenendaal. Vanaf dat moment is het familiebedrijf herenigd met Art als gezicht van het bedrijf.

In de afgelopen 20 jaar heeft Art veel geïnvesteerd in de groei en ontwikkeling van het schildersbedrijf. Inmiddels is de naam Achterberg dan ook niet meer weg te denken uit de regio Veenendaal, Ede en Wageningen.

Even terug in de tijd..

Voor de gelegenheid hebben wij een aantal oude foto’s uit het archief gehaald om te laten zien hoe het 20 jaar geleden allemaal is begonnen. Uiteraard laten we ook graag zien waar we nu staan als bedrijf. Hieruit kunnen we concluderen dat Achterberg Schilders onder de leiding van Art een heuse groeispurt heeft doorgemaakt met een solide en goed lopend schildersbedrijf als resultaat. Daar zijn we uiteraard erg trots op. Daarom namens het hele team van Achterberg:

“Art van harte gefeliciteerd en op naar de 100 jaar!”

Foto’s uit het archief

1980 Achterberg schilders huidige generatie

“Art zijn eerste schilderwerk. Het schilderstalent zat toen al in de genen.”

 

 

Visitekaartje Art

“Het eerste visitekaartje van Art Achterberg schildersbedrijf uit 1995”

 

 

Eerste busjes 1995

“Het eerste bedrijfsbusje op het werk”

 

 

Eerste kantoor 1995

“Het eerste kantoor, thuis op zolder.”

 

 

Eerste personeel achterberg

“In 1997 gegroeid met eigen medewerkers.”

 

art achterberg

“Art nu in 2015..”

 

voorjaars header

“..samen met 32 medewerkers.”