Benefiet ongewoon gaaf

Gisterenmiddag vond in het Cultureel Centrum van De Hartenberg de benefietvoorstelling plaats van Musicalgroep Ongewoon Gaaf. Het was een zeer geslaagde voorstelling waar maar liefst €3605,- is opgehaald voor nieuwe microfoons voor de musicalgroep uit Wekerom.

Samen met Zorggroep ’s Heeren Loo hebben wij deze benefietvoorstelling weten te realiseren. We zijn als Achterberg Schilders heel blij met het resultaat. Uiteindelijk zijn meer dan honderd mensen naar de voorstelling gekomen en hebben we voldoende geld opgehaald om maar liefst 10 nieuwe microfoons aan te schaffen.

Art Achterberg deed samen met Anke Visserman (regio-directeur ’s Heeren Loo) het openingswoord. Vervolgens hebben de spelers van Ongewoon Gaaf een aantal scenes uit de musical Pipi Langkous laten zien. Gevolgd door een stuk uit ‘Roodkapje’ en ‘Sneeuwwitje en de zeven dwergen’.

De musicalgroep werkt al geruime tijd met oude geluidsapparatuur, waardoor spelers niet altijd goed te horen zijn. Dankzij de benefietvoorstelling is dit probleem voor de toekomst verholpen.

Hoe is het initiatief eigenlijk ontstaan?

De passie van de vrijwilligers en het aanstekelijke enthousiasme van de spelers, is iets dat ons vanaf het begin al opviel bij Musicalgroep Ongewoon Gaaf. In een gesprek met ’s Heeren Loo kwam ter sprake dat Musicalgroep Ongewoon Gaaf op zoek was naar mogelijkheden om nieuwe microfoons aan te schaffen. Voor ons was dit de uitgelezen kans om hier een steentje aan bij te dragen.

Het was voor ons een genoegen om passie te mogen delen met Musicalgroep Ongewoon gaaf en ’s Heeren Loo. Het is een fijne samenwerking geweest met een mooi resultaat.