12,5 jaar in dienst!

Onze uitvoerder Wim van Essen is 12,5 jaar in dienst. Art Achterberg en Wims vrouw Rianne verrasten Wim met een mooi boeket en een cadeau om dit bijzondere jubileum te vieren.

Wim startte in 2003 bij schilderbedrijf Van Slooten en werkt sinds de overname onder de Achterberg-vlag. “We hebben Wim leren kennen als een harde werker, die dag en nacht voor ons klaar staat”, omschrijft Art. “Daarbij is Wim ook nog eens een prettig persoon om mee samen te werken. Een betere werknemer kunnen wij ons niet wensen.” Hij vervolgt met een lach: “Bij Achterberg gaan wij puur voor langdurige relaties. Dit zie je terug in het grote aantal vaste klanten dat al jaren voor ons kiest, maar dit geldt net zo goed voor ons personeel. We gaan er dan ook van uit dat Wim de 25 jaar bij ons vol gaat maken en zien uit naar het vervolg van onze fijne samenwerking.“

Wim zelf geniet nog altijd volop van zijn werk. Als uitvoerder begeleidt hij projecten vanaf het begin tot na de oplevering. “Voor mij is het steeds weer een leuke uitdaging om elke opdracht tot een goed einde te brengen, contact te houden met de klant en ervoor te zorgen dat men graag klant blijft.” De overstap van het kleinere Van Slooten naar het grotere Achterberg heeft voor Wim goed uitgepakt. “Mijn functie omvat nu meer regelwerk, meer overleggen en breder denken. Ik zie daar de uitdaging van in. Ik hoop dat we de komende jaren lekker kunnen doorgroeien.”