robin 12,5 jaar in dienst

Vrijdag 30 oktober 2015 hebben we met het hele team gevierd dat onze collega Robin al 12,5 jaar bij de zaak zit. Robin kwam in 2003 als glaszetter bij ons werken en  is sindsdien niet meer weggegaan.

Robin is binnen Achterberg Schilders verantwoordelijk voor al het glas- en kitwerk en dat doet hij met veel enthousiasme en plezier. “Hij staat altijd klaar voor de zaak, ook al is het midden in de nacht”, aldus Arianne Achterberg. Robin zelf hoopt dat de afgelopen 12,5 jaar nog maar het begin is van zijn carrière bij Achterberg. “Er mogen er gerust nog 12,5 jaren bij”, vindt hij.

Niet alleen voor Robin, maar ook voor ons bedrijf is het een bijzondere mijlpaal. Het is fijn om te weten dat mensen graag bij je willen blijven werken, dat geeft vertrouwen voor de toekomst.

Verrassing

Afgelopen vrijdag, aan het einde van de middag, heeft het hele team zich als verrassing verzameld op het kantoor. Ook de vrouw van Robin was aanwezig en Robin zelf wist van niks. Een zeer geslaagde verrassing, waar we Robin terecht even in het zonnetje hebben gezet.