ongewoon gaaf voorstelling

Op donderdagmiddag 5 maart is het zover! Dan organiseren wij samen met ’s Heeren Loo en Musicalgroep Ongewoon Gaaf een speciale Benefietvoorstelling. Musicalgroep Ongewoon Gaaf is een vrijwilligersorganisatie waar mensen met een verstandelijke (en soms ook lichamelijk) beperking de hoofdrol spelen. Deze Benefietvoorstelling is in het leven geroepen om de musicalspelers van Ongewoon Gaaf verder te helpen bij het uitvoeren van diverse Musicals.

Wat kunt u verwachten van de Benefietvoorstelling?

Musicalgroep Ongewoon Gaaf gaat scenes uit recente musicals voor u spelen om te laten zien wat zij in huis hebben. Na de voorstelling zullen de spelers zich onder de gasten mengen tijdens een ‘Meet & Greet’ en kunt u hen naar hartenlust bevragen naar hun talenten en ervaringen op het toneel. Geld dat wordt ingezameld tijdens de Benefietvoorstelling wordt besteed aan nieuwe microfoons voor de musicalgroep. Kunnen we op u rekenen?

Aanmelden

U kunt zich gratis aanmelden voor de Benefietvoorstelling op onze speciale website.

Programma:

16.00 uur – Ontvangst met koffie of thee
16.30 uur – Opening van de middag
16.45 uur – Voorstelling Ongewoon Gaaf
17.30 uur – Napraten met borrel
18.15 uur – Einde programma

Locatie:

Kerkgebouw ‘s Heeren Loo
Apeldoornseweg 60
6733 SC Wekerom

Over Ongewoon Gaaf

Ongewoon Gaaf vindt zijn oorsprong in wooncentrum De Hartenberg, één van de zorglocaties van ’s Heeren Loo. In het jaar 2000 werd de allereerste theatervoorstelling ‘De Tovenaar van Oz’ ten tonele gebracht en sindsdien is Ongewoon gaaf een daverend succes. Inmiddels bestaat de musicalgroep uit 22 spelers en 8 vaste vrijwilligers die zich vol enthousiasme en passie inzetten voor Ongewoon Gaaf.

Achterberg Schilders en ’s Heeren Loo

Achterberg Schilders wil graag een steentje bijdragen aan mooie initiatieven zoals Musicalgroep Ongewoon Gaaf. Graag helpen wij mee om de Benefietvoorstelling Ongewoon Gaaf te realiseren, zodat de Musicalgroep Ongewoon Gaaf haar passie verder kan blijven uitoefenen.