voorstellen arnold de koning

Bij Achterberg Schilders hebben we ons team onlangs versterkt met een ambitieuze planner. Wij stellen u graag voor aan Arnold de Koning (31 jaar), die vanaf 1 februari 2015 verantwoordelijk is voor alle planningswerkzaamheden binnen ons bedrijf.

Arnold kende Art Achterberg al van vroeger toen hij nog bij Bouwbedrijf Zegers werkte als werkvoorbereider. Hij zag de vacature voor planner bij Achterberg Schilders voorbij komen op social media en voelde zich meteen geroepen om te solliciteren.

Organiseren en plannen

Organiseren, plannen en regelen is bij Arnold op zijn lijf geschreven. Het is iets waar hij van nature goed in is. Structuur aanbrengen is iets waar Arnold blij van wordt. Eigenschappen die zeer goed van pas komen in zijn functie als planner op ons kantoor.

“Ik ga bijvoorbeeld nooit onvoorbereid op vakantie. Voor alles maak ik lijstjes.”

Het spreekt Arnold aan, dat hij in zijn functie als planner kan bijdragen aan de ambitie en het verder professionaliseren van Achterberg Schilders. Zijn doel is om processen in de interne organisatie zo efficiënt mogelijk in te richten en de basis te leggen voor groei en ontwikkeling. Hij gaat dat doen door onder andere het ‘slimmer werken’ te integreren in onze bedrijfsprocessen. Een voorbeeld hiervan is het werken met iPads om klantprocessen (zoals verzekeringswerk) sneller en eenvoudiger te maken.

Zaken die Arnold belangrijk vindt en waar hij zich de komende tijd aandacht aan zal geven, zijn het optimaliseren van de communicatie met de klant. Persoonlijk contact en het tijdig informeren van klanten vindt hij belangrijke voorwaarden voor een succesvol bedrijf.

Hobby’s en vrijetijd

Arnold woont in Veenendaal en is getrouwd met Sanne. Samen hebben zij een zoon van 3,5 jaar oud, genaamd Finn. In zijn vrijetijd houdt Arnold van hardlopen en voetbal. Hij speelt zelf bij voetbalvereniging DOVO in het 5e team.