Achterberg Schilders sponsort DFVC in Veenendaal

Achterberg Schilders reed mee in de promotiekaravaan van de 28e Dutch Food Valley Classic (DFVC) in Veenendaal. Deze profwielerklassieker is een stad-tot-stad wedstrijd die tot 2007 bekend stond als Veenendaal-Veenendaal. Van start tot finish gaat het 200km lange parcours dwars door de regio waar Achterberg Schilders werkzaam is, via de Utrechtse heuvelrug langs de Veluwezoom.

Even was het spannend of de wedstrijd door zou gaan, maar met de bijdrage van nieuwe sponsors als Achterberg Schilders kon het evenement in Veenendaal toch plaatsvinden. Het is een belangrijke gebeurtenis, niet alleen voor Veenendaal, maar intussen ook internationaal doordat de DFVC als klassieker te boek staat.

Met ingang van 2007 is Veenendaal-Veenendaal veranderd in Dutch Food Valley Classic. Dit draagt bij aan de uitstraling van de Dutch Food Valley die van groot belang is voor de Nederlandse kenniseconomie. Gelegen in het hart van Nederland is dit het centrum van expertise op gebied van ecologie, voedsel, life sciences en groen. Daarbij geeft deze naam de wielerklassieker internationaal nog meer gestalte. Start en finish zijn hetzelfde gebleven, namelijk in Veenendaal.

De volgende dag heeft Achterberg Schilders ook meegereden in de optocht van de Heideweek in Ede.