Sponsors DOVO

Vlak voor de zomervakantie hebben wij een 2-jarig contract getekend voor het sponsorschap van DOVO 1. Het eerste team van de Veenendaalse voetbalvereniging zal aankomend seizoen met het logo van Achterberg Schilders op het shirt gaan spelen. En daar zijn wij erg trots op.

Binding met v.v. DOVO

Art Achterberg heeft op verschillende manieren binding met voetbal vereniging DOVO uit Veenendaal. Ons sponsorschap van DOVO 1 betekent dus meer dan alleen de mogelijkheid om de naam van het familiebedrijf Achterberg Schilders te promoten.

Als Achterberg Schilders zijn wij namelijk al tijden lid van De Heuvelrug, de businessclub van DOVO. Daarnaast zijn alle drie de zoons van Art Achterberg vanaf dag één al niet spelend jeugdlid van de Veenendaalse voetbalvereniging.

“We hebben onze zoons na de geboorte eerst ingeschreven bij DOVO en daarna pas bij de Gemeente.” – Art Achterberg

Art Achterberg is zelf ook al jaren lid van DOVO en zijn broer Johan heeft ook nog jaren bij de vereniging gevoetbald. Onze planner Arnold de Koning, voetbalt op dit moment zelfs nog in het 5e team van v.v. DOVO.

Vanwege deze binding met v.v. DOVO, was het sponsorschap voor Art niet meer dan vanzelfsprekend. Namens Achterberg Schilders dragen we graag een steentje bij en wensen we DOVO 1 alvast heel veel succes komend seizoen.

Over DOVO

DOVO is een bekende voetbalvereniging uit Veenendaal en bestaat al sinds het jaar 1933, alleen toen heette het nog DVO (Door Vrienden Opgericht). Later in 1937 werd de naam omgedoopt tot DOVO (Door Ons Vrienden Opgericht). De voetbalvereniging is te herkennen aan de clubkleuren rode en wit. Na ruim 80 jaar is DOVO nog steeds een levendige vereniging in de gemeente Veenendaal.