Buitenschilderwerk winkel Ede

Aan de rand van het centrum van Ede hebben wij de binnenkant en de buitenkant van het winkelpand vakkundig gesausd en geschilderd. Het schilderwerk van het leegstaande winkelpand heeft het gebouw een compleet nieuwe uitstraling gegeven. De gevel zelf is door ons gesausd in een donkere zwartgrijze kleur (RAL 7021). De houten kozijnen en de ramen zijn door ons geschilderd in de zuiver witte kleur (RAL 9010). Ook de onderkant van de luifel is door ons in dezelfde kleur geschilderd.

Naast de buitenkant is ook de binnenkant van het winkelpand onder handen genomen. Binnen zijn het plafond en de wanden gespoten in dezelfde zuiver witte kleur als de houten kozijnen buiten (RAL 9010). Daarnaast zijn alle houten kozijnen en deuren binnen geschilderd in dezelfde zwartgrijze kleur van de gevel. Zoals u kunt zien op de foto, mag het eindresultaat er zijn.

Voordat wij het schilderwerk van dit winkelpand onder handen hadden genomen, zag het gebouw er totaal anders uit. De bakstenen van de gevel waren eerst lichtbruin en de houten kozijnen en ramen waren rood/bruin van kleur. De huidige kleur van de gevel in combinatie met de frisse witte geschilderde kozijnen en ramen geven het winkelpand weer de moderne uitstraling die het verdient.