Achterberg Schilders in Eisma Schildersblad

In Eisma’s Schildersblad is een artikel gepubliceerd over onze stagair Alaa Alachmar. Daarin is helder omschreven waarom wij Alaa in dienst hebben en wat dat voor hem betekent. Mooi om op die manier onder de aandacht te komen onder onze vakgenoten.

Achterberg Schilders in Eisma Schildersblad 2

Eisma’s Schildersblad

Eisma’s Schildersblad is hét vakblad voor de totale schilders- en onderhoudsbranche. Het magazine verschijnt 12 keer per jaar in een oplage van 4000 exemplaren. Eisma’s Schildersblad staat voor verdieping, vakkennis en management. Dit vakblad biedt ondernemers en vaklieden, naast een update van de markt, een venster op management gerelateerde zaken en vaktechnische onderwerpen. Daarnaast is er volop ruimte voor vakwerk dat in beeld wordt gebracht.

Verantwoordelijkheid voor de omgeving

Om vluchtelingen of immigranten te integreren in de Nederlandse samenleving is ook hulp nodig van bedrijven en ondernemers. Dat is ook de reden waarom wij meteen ingingen op de vraag voor een werkstage voor Alaa. Zo staat ook in het artikel van Eisma’s Schilderblad: ‘Als lokaal schildersbedrijf heb ik een verantwoordelijkheid voor de omgeving. Het aanbieden van een stageplek in ons bedrijf past in die visie.’

Alaa is gevlucht uit Damascus (Syrië) enkele jaren geleden en woont nu ruim één jaar in Nederland. Als onderdeel van het inburgeringsproces heeft ROC A12 hem geholpen bij het vinden van een werkstage. Zo is hij bij ons terecht gekomen en wij bieden hem dan ook graag de gelegenheid om te werken.