Kinderfeestje pipowagen

Wij vinden het belangrijk om als lokale onderneming bij te dragen aan goede doelen en initiatieven in onze omgeving. Zo hebben we al eens een Benefietvoorstelling georganiseerd voor Musicalgroep Ongewoon Gaaf en zijn we betrokken bij de Edese Uitdaging. En begin dit jaar hebben we Leon van kinderboerderij de Proosdij (s’ Heeren Loo Ede) samen met andere ondernemers geholpen om zijn droom waar te maken: een speciale Pipowagen.

De Pipowagen op de kinderboerderij is bedoeld als locatie voor kinderfeestjes en educatieve lessen voor basisschool kinderen. Het is ook bedoeld als werkomgeving voor cliënten van ‘s Heeren Loo die kunnen helpen om de kinderfeestjes te organiseren.

De ‘Durf te dromen’ dag

Op de ‘Durf te dromen’ dag van s’ Heeren Loo zijn wij met Leon en zijn droom in contact gekomen. Zijn team was de winnaar van deze dag. Vrij snel daarna hebben we met een aantal ondernemers bij elkaar gezeten om te brainstormen over hoe we de Pipowagen droom konden gaan realiseren. Op 6 mei 2015 is dat gelukt! Uiteraard zijn we daar erg blij mee.

 

 

Maatschappelijk betrokken

Terugkijkend op het jaar 2015 hebben we ons veel in kunnen zetten voor de lokale doelen en initiatieven. In sportverenigingen, stichtingen en evenementen. In de eerste plaats vinden wij het leuk om hier een bijdrage aan te leveren en daarnaast krijgen wij er ook veel voor terug. In 2016 gaan wij dit daarom gewoon verder voortzetten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Pipowagen, neemt dan contact op met Kinderboerderij De Proosdij s’Heeren Loo.