Ede genomineerd MKB 2015

Vol trots mogen we u laten weten dat we genomineerd zijn voor de ondernemersprijs van Business Event Ede in de categorie ‘MKB en Detailhandel’. Met onze slogan ‘Altijd Achterberg’ hebben wij de jury weten te overtuigen dat wij niet zomaar een schildersbedrijf zijn, maar één die altijd nakomt wat er is beloofd. De hoge tevredenheid van onze klanten is daar het bewijs van.

“Ik ben erg blij met deze nominatie, omdat het laat zien dat hard werken loont. Als we straks ook nog ‘Ondernemer van het jaar’ worden, dan is dat natuurlijk nog mooier”, aldus Art Achterberg.

Categorie MKB en Detailhandel

De twee andere kanshebbers op de titel in de categorie ‘MKB en Detailhandel’ zijn: kapperszaak ‘People behind the mirror’ uit Ede en metaalverwerkingsbedrijf G. de Rooy Metaaldesign uit Ederveen.

Maandag 12 oktober 2015

De uitreiking van de ondernemersprijs vindt plaats op maandagavond 12 oktober. Het is inmiddels al de 11e editie van dit Business Event in Ede. Andere ondernemerscategorieën die tijdens deze avond aan bod komen zijn ‘Jonge onderneming’ en ‘Grootzakelijk’.

Wij wensen alle genomineerden heel veel succes!