Robin van Beek diploma uitreiking

Onze collega Robin van Beek heeft vorige week zijn diploma voor de opleiding Uitvoerder behaald. Dat is een reden voor een feestje! Wij zijn trots op Robin en wensen hem veel succes in zijn nieuwe functie als teamleider glas en onderhoud bij Achterberg Schilders.

Doorgroeien binnen ons bedrijf

Robin werkt al bijna 18 jaar bij Achterberg Schilders. Hij is bij ons komen werken als leerling glaszetter. Dit heeft hij jaren lang met plezier gedaan. Nu was hij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Met zijn diploma op zak is hij doorgegroeid tot teamleider glas en onderhoud op ons kantoor in Ede.

Ontwikkeling en plezier in je werk vinden wij erg belangrijk. Wij stimuleren onze medewerkers dan ook altijd om te blijven leren. Daarnaast bieden wij veel leerplekken aan binnen ons bedrijf voor schoolverlaters en BBL leerlingen.

Theorie toepassen in de praktijk

Robin heeft zijn opleiding gevolgd aan het Nimeto in Utrecht. In deze mbo niveau 4 opleiding is er veel ruimte voor de praktijk. Door de theorie gelijk toe te passen in je werkzaamheden leer je sneller en het maakt het leuker. Dit zorgde er ook voor dat Robin zijn opleiding goed kon combineren met zijn werk bij Achterberg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De foto’s zijn genomen tijdens de diploma uitreiking op school en zijn gemaakt door Liesbeth Dingemans.