Art, Johan en Arianne

Vandaag vieren we het 40 jarig jubileum van Johan bij Achterberg Schilders. Een prachtige prestatie en een bijzonder moment waar we natuurlijk bij stil willen staan. Afgelopen week vierden we het jubileum al tijdens een etentje met Johan, zijn kinderen en kleinkinderen, maar wij vonden dat Johan nog eens extra in het zonnetje gezet mocht worden. Daarom organiseerden we vandaag een klein verrassingsfeestje voor Johan en brachten we met alle collega’s een toast op hem uit.

Al veertig jaar een onmisbare kracht

Johan was nog maar zestien jaar toen hij bij zijn vader in de zaak kwam werken. Hij begon als schilder, maar is later meer richting het glaswerk gegaan. Op dit moment is hij verantwoordelijk voor de inkoop en de werkplaats. Johan is een onmisbare kracht bij Achterberg Schilders, en dat al veertig jaar lang.

Een fantastische collega

Johan is een ontzettend fijne collega en een fantastische kerel. Hij is vaak als eerste op de zaak en is altijd in voor een geintje. Johan neemt regelmatig iedereen in de maling en zorgt voor sfeer in het team. We hopen nog lang samen met Johan te mogen werken en we zijn dankbaar voor al zijn inzet de afgelopen veertig jaar. Proost, op Johan!

Etentje ter ere van Johan

Een etentje met Johan, zijn kinderen en kleinkinderen