Thermoshield

Sinds 1 maart 2018 heeft Achterberg Schilders het certificaat om het product ThermoShield te mogen gebruiken. En daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op! De bijzondere eigenschappen van ThermoShield maken deze verf een mooie toevoeging. Hieronder leest u meer over de ThermoShield en welke voordelen dit voor u heeft.

Minder onderhoud door ThermoShield

Een woning of pand moet regelmatig opnieuw worden geschilderd. Dit is belangrijk voor het goed onderhouden van uw woning. De ThermoShield verf is hiervoor de perfecte oplossing. De binnenverf is namelijk dampdoorlatend en schimmelwereld. De buitenverf is zelfs waterafstotend. De verf heeft hierdoor zowel binnen als buiten een positieve invloed op de vochthuishouding. Zo zorgt ThermoShield voor een langer onderhoudsvrij huis of pand.

Aangenaam klimaat

Naast minder onderhoud, verbetert de ThermoShield uw wooncomfort. Deze hightech verf bestaat namelijk uit kleine keramische bolletjes. Dit heeft een isolerend effect. Hierdoor kan ThermoShield uw woning warm houden in de winter en koel houden in de zomer. En dat scheelt weer kosten op uw energierekening.

Greenguard Gold gecertificeerd

Met de verf van ThermoShield heeft u geen last van schadelijke dampen wanneer uw woning net geschilderd is. Deze verf bevat namelijk minimale oplosmiddelen. Hierdoor is het een duurzaam en milieuvriendelijke product. ThermoShield verf is daarom Greenguard Gold gecertificeerd. Dit is een wereldwijd erkent certificaat. Met dit certificaat toont ThermoShield aan dat zij voldoen aan alle eisen op het gebied van milieu en duurzaamheid.

Verf voor binnen en buiten

ThermoShield heeft producten die geschikt zijn om uw binnenmuren of plafond te schilderen, maar ook om uw buitengevel of dak af te werken. Alle producten hebben een matte uitstraling en zijn in alle gewenste kleuren verkrijgbaar.

Contact

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke verf, waarmee u ook nog eens kunt besparen op de energierekening en de onderhoudskosten? Neem dan contact met ons op. We adviseren u graag en gaan graag aan de slag in uw woning of bedrijfspand.