Woning schilderen Ede

Voor een mooie vrijstaande woning in Ede hebben wij het buitenschilderwerk mogen verrichten. Het gehele huis is compleet geschilderd. Van buiten muren en daklijsten tot aan deuren, kozijnen en zelfs ook de schoorsteen. Daarnaast is ook het houtwerk meegenomen in de opknapbeurt. Door het schilderwerk heeft deze woning een compleet nieuwe uitstraling gekregen.

‘Oude’ woning krijgt nieuw jasje

De bakstenen van de vrijstaande woning waren bruin gemêleerd met onderin een (sier)rand van donkere bakstenen. De kleur van de kozijnen en daklijsten was crème en de kleur van de ramen waren donker rood. De originele kleuren zijn overgeschilderd met de kleur signaalwit (RAL 9003) en signaal zwart (RAL 9004). De muren, daklijsten, kozijnen en ramen zijn allemaal in de kleur signaalwit geschilderd. Het houtwerk en de bovenste rand van de schoorsteen zijn in de kleur signaalzwart geverfd.

Kleur verrast..

Een aanpassing in kleurgebruik kan al zorgen voor een compleet anders huis. In plaats van een traditionele en ‘oudere’ uitstraling heeft de woning nu een modern jasje gekregen. Door het gebruik van het contrast tussen zwart en wit, komt ook het dak en het houtwerk extra goed ‘uit de verf’.