Buitenschilderwerk Bennekom na

Bij deze woning in Bennekom is het effect van buitenschilderwerk goed zichtbaar. De oorspronkelijk naturel bakstenen gaven een heel andere uitstraling aan de woning. Nu de muren wit geschilderd zijn en het houtwerk antraciet, oogt de woning modern en fris. Zie onderaan een foto van de woning vóór ons schilderwerk.

De onderste rand van de buitenmuur is antraciet geschilderd. Na een regenbui is opspattende grond hierop minder zichtbaar. Verder hebben we al het houtwerk antraciet geschilderd – kozijnen, ramen, deuren, boeidelen, daklijsten, overstekken en rabatdelen.

Keim mineraalverf goed voor buiten

Alle gevelstenen zijn gereinigd en tweemaal met Keim behandeld. Dat is een mineraalverf waarvan de kleur bijzonder lang goed blijft. De verf biedt ook extra bescherming tegen het effect van regen en zonlicht. Bovendien is deze buitenverf goed voor het milieu.

Bent u benieuwd naar het effect van kleur op uw woning? Niets kan een woning of pand zo van opfrissen als een schilderbeurt. We geven u graag ons advies over welke kleur het beste past bij uw wensen. Neem contact met ons op, of vraag direct een offerte aan.

buitenschilderwerk bennekom voor