Buitenschilderwerk CHE Ede

De scholen zijn weer begonnen en de studenten beginnen weer met frisse moed aan hun (nieuwe) opleiding. Tijd voor een upgrade van de westgevel, zo dacht de Christelijke Hogeschool Ede (CHE). Daarom schakelde de school ons in om de buitenzijde van de westgevel te schilderen. De houten kozijnen, ramen en deuren zijn weer voorzien van een frisse laag verf. En om het af te maken, hebben we ook de hemelwaterafvoer geschilderd. Zo ziet de westgevel van het pand er weer als nieuw uit.

‘Huisschilder’

Het is niet de eerste keer dat wij schilderwerk bij de CHE mochten uitvoeren. Al enkele jaren zijn wij de ‘huisschilder’ van de school. Het hele jaar door kunnen zij bij ons terecht voor schilderwerk, zowel binnen als buiten. Zo hebben wij in het verleden in de gang van de medische faculteit een hartslag op de muur geschilderd, hebben we de lokalen geschilderd en hebben we diverse muren gesausd.

Over de Christelijke Hogeschool Ede (CHE)

De Christelijke Hogeschool Ede is een christelijke leer- en werkgemeenschap waar studenten (post-) hbo-opleidingen, masteropleidingen, cursussen en trainingen kunnen volgen.