strohalm karakter ede

Voor een kliniek voor kinder- en jeugdpsychiatrie ‘Karakter’ uit Ede hebben wij buiten schilderwerk mogen verrichten. Het activiteitengebouw van de kliniek ‘De Strohalm’ was toe aan een echte schilderbeurt. Om goed schilderwerk te kunnen verrichten hebben we de ondergrond eerst goed schoongemaakt, geschuurd en gegrond. Als laatste hebben we een nieuw likje verf toegevoegd voor een optimaal eindresultaat.

Voor het opknappen van het activiteitengebouw zijn er voor nieuwe kleuren gekozen. Voor de kozijnen is gekozen voor de kleur ‘ijzergrijs’, RAL 7011. De gevelelementen en de onderste laag bakstenen zijn geschilderd in de kleur ‘cremewit’ RAL 9001. De overige delen zijn overgeschilderd in de kleur ‘signaalgrijs’ RAL 7004. Het schilderwerk kan er nu weer jaren tegenaan.

Over Karakter

Karakter is een kliniek voor kinder- en jeugdpsychiatrie en behandeld kinderen en jongeren van 4 tot en met 18 jaar. Ieder kind of jongere met een psychiatrische aandoening, denk aan ADHD, Asperge of autisme, kan bij Karakter terecht.