glasweefselbehang buro koorts

Achterberg Schilders mocht na de verhuizing van Buro Koorts het nieuwe pand van binnen aan kleden. We hebben wandbekleding aangebracht in het pand en daarnaast hebben we de kozijnen en plinten geschilderd. Voor de wandbekleding van het pand hebben we gebruik gemaakt van de producten van Vescom en Van Buuren Verf.

Glasweefselbehang

In het nieuwe pand hebben wij overal glasweefselbehang aangebracht. Dit behang is erg sterk en daarom ideaal voor op kantoor. Het nieuwe pand van Buro Koorts is opvallend ingericht. Er is daarom gekozen voor een tijdloos behang van, Van Buuren Verf in een lichte kleur met ruitpatroon.

Magnetisch whiteboard

Een whiteboard is op ieder kantoor vrijwel onmisbaar. Ook voor Buro Koorts. Het was echter wel belangrijk dat het whiteboard op zou gaan in de rest van het interieur. Voor een strakke afwerking hebben we daarom op de beneden verdieping over de hele lengte van de muur een groot magnetisch whiteboard geplaatst. Dit whiteboard van Vescom Mag-rite is makkelijk in gebruik, omdat het droog uitwisbaar is.

Extra dimensie door 3D behang

Voor Buro Koorts is een unieke uitstraling in het pand belangrijk. Op de beneden – en bovenverdieping hebben we daarom door middel van 3D behang een extra dimensie toegevoegd in de ruimte. Op de beneden verdieping hebben we gekozen voor textiel wandbekleding van Vescom Tangle. Dit type behang heeft een grove weefsel structuur.

Voor de bovenverdieping hebben we gekozen voor vinyl wandbekleding van Vescom Shannon. De nerf van deze wandbekleding bestaat uit kleine hellende vierkantjes. Hierdoor ontstaat er een 3D effect. Voor zowel op de beneden – als op de bovenverdieping hebben we gekozen voor de kleur donkerbruin/antraciet. Dit vormt een mooi contrast met het lichte glasweefselbehang.

Schilderwerk

Naast het aanbrengen van de wandbekleding hebben we ook de plinten en de kozijnen aan de binnenkant van het pand geschilderd. We hebben hierbij gebruik gemaakt van kleuren die passen bij het interieur.

Meer informatie

Benieuwd wat Achterberg Schilders voor u kan betekenen? Bel of mail gerust!