buitenschilderwerk vve ede

Voor twee Verenigingen Van Eigenaren hebben wij het buitenschilderwerk verricht. Het ging om de twee appartementencomplexen Concordiateate en Molenstaete, die beiden in Ede zijn gevestigd op het concordiaterrein naast de gerestaureerde molen. Het gehele complex is goed voor 32 luxe 3 tot 4 kamerappartementen die in het jaar 2011 zijn gerealiseerd.

Wij hebben al het buitenschilderwerk van de twee complexen onder handen genomen. De gevels aan alle zijden zijn opnieuw geschilderd, evenals de toegangsdeuren aan de binnenzijde. Ook de onderzijden van de verschillende balkons zijn opnieuw gesausd.

Voordat met het schilderwerk is begonnen is door Sikkens onderzoek verricht naar de status van het buitenschilderwerk van de twee complexen. Op basis van dit onderzoek heeft Sikkens technisch advies gegeven over optimaal onderhoud van het schilderwerk voor de komende jaren. Het schilderwerk van Concordiastaete en Molenstaete kunnen er nu weer jaren tegen aan.

Over Concordiastaete en Molenstaete

De twee appartementencomplexen zijn in 2011 gebouwd vlak bij het centrum van Ede en de bekende molen. Beide gebouwen hebben vier verdiepingen met op elke verdieping vier appartementen variërend van 86 tot en met 116 m2 woonoppervlak.