Schilderen Technische Unie Ede

Bij het verkoopkantoor van Technische Unie in Ede mochten wij het schilderwerk aan de buitenkant van het kantoorpand verzorgen. Specifiek ging het om de witte kolommen aan beide kanten van het gebouw en het houtwerk tussen deze kolommen. Het houtwerk tussen de kolommen en de kolommen zelf zijn beiden beschilderd met een frisse kleur wit , RAL 9010.

Voordat het échte schilderwerk kon beginnen is de ondergrond eerst goed onderhanden genomen. Eerst zijn de losse verflagen van het houtwerk verwijderd. Vervolgens is de ondergrond goed ontvet, zodat hij klaar is voor het schuurwerk. Na het schuren kon de grondverf worden aangebracht en uiteindelijk kon de originele verfkleur hier overheen geschilderd worden. Het verkoopkantoor van Technische Unie heeft weer een frisse uitstraling gekregen.

Technische Unie is met 280.000 artikelen op het gebied van elektrotechniek, licht, gereedschap, sanitair, verwarming en klimaattechkniek, één van de grootste technische groothandels in Nederland. Het doel van Technische Unie is om haar klanten te ondersteunen in het zo goed mogelijk organiseren van het installatie proces door goede producten en diensten te leveren. Daarnaast is duurzaamheid voor hen een belangrijk pijler. Om die reden houden zij zich ook bezig met thema’s als eMobility en zonnepanelen.