schilderwerk 't pakhuis

Er is geen betere tijd om het buitenschilderwerk te laten doen, dan in het voorjaar. Zo dacht ook Syl Lammers, de eigenaar van Cafetaria / Restaurant ’t Pakhuis. Voor ’t Pakhuis hebben wij al het houtwerk aan de buitenzijde van het pand opnieuw geschuurd, gegrond en geschilderd. Het pand ziet er weer fris en stralend uit. Een goed begin van het buitenseizoen.

Ideale condities voor buitenschilderwerk

Het verrichten van buitenschilderwerk is erg afhankelijk van diverse weersomstandigheden. Te warm is niet goed, maar te veel kou komt het schilderwerk ook niet ten goede. De perfecte temperatuur voor buitenschilderwerk ligt tussen de 10 en 25 graden Celsius met een maximale luchtvochtigheid van 75%. Wij raden daarom ook altijd aan om het schilderwerk buiten in de maanden april t/m oktober te laten doen.

Over ’t Pakhuis

Al meer dan 20 jaar zijn wij de huisschilder van ’t Pakhuis. ’t Pakhuis is een cafetaria en restaurant dat gelegen is in De Klomp, tussen Ede en Veenendaal in. Vandaar ook de slogan ‘Centraal in Ededaal’. ’t Pakhuis bestaat al sinds 1970 en vanaf 1987 op de huidige locatie. Inmiddels is het cafetaria/restaurant een bekend begrip in de omgeving geworden.