Nieuwegein

In Nieuwegein hebben we een groot project mogen uitvoeren. Maar liefst 46 woningen zijn door ons voorzien van nieuwe voordeuren. Ook hebben we bij 27 woningen de draairamen vervangen en het enkelglas van de dakkapellen vervangen voor isolatieglas. Daarnaast hebben we het buitenschilderwerk gedaan. Een grote klus met een mooi resultaat.

Een mooi totaalplaatje

Het is altijd leuk om het totaalplaatje te mogen verzorgen. Zo hebben we de woningen een mooie witte (RAL 9001) en antraciet grijze (RAL 7016) kleur gegeven. Het enkele glas in de dakkappelen is vervangen voor isolatieglas HR++ inclusief roosters. Deze roosters zijn ducoton 10 zr. De voordeuren en draairamen zijn ook vernieuwd, waardoor de woningen enorm zijn opgeknapt. Het timmerwerk werd uitgevoerd door Zegers Bouw.

Achterberg: voor uw schilder- én glaswerk

Wij zijn een schildersbedrijf dat niet alleen kan behangen en schilderen. Wij nemen ook het glaswerk graag op ons. Zo hebben we eigen glaszetters in dienst die u 24 uur per dag de service verlenen die u nodig heeft. Meer weten? Neem gerust eens contact met ons op.