Schilderwerk Fortissimo Ede

In opdracht van de Edese voetbalvereniging KSV Fortissimo mochten wij het plafond van de kantine overspuiten in de kleur GN 118 13, licht grijs. De voetbalvereniging uit Ede groeit nog steeds elk jaar, waardoor zij in 2012 en 2013 extra velden en kleedruimtes moesten realiseren. Dit jaar is het de beurt aan de sportkantine. Deze gezamenlijke ruimte is door onze medewerkers en door vrijwilligers van Fortissimo onder handen genomen, zodat hij er nu weer fris en als nieuw uit ziet. Want naast kleedruimtes en sportvelden is de sportkantine natuurlijk minsten zo belangrijk voor de ‘derde helft’.

Vrijwilligers van KSV Fortissimo hebben zelf het schilderwerk verzorgd voor de kozijnen, ramen en deuren. Zij hebben gekozen voor de kleuren zwart, RAL 7021 en de kleur rood RAL 3000. De kleur rood mocht natuurlijk niet ontbreken, want deze kleur is onderdeel van het tenue van Fortissimo.

Leuk om te weten, KSV staat voor Katholieke Sport Vereniging en is 1945 opgericht door Pater Hooyschuur. Bij de oprichting sprak de Pater de historische woorden “KSV Fortissimo zal als katholieke vereniging altijd tegen de stroom in moeten zwemmen, maar dat geeft niets, dat moet een zalm ook altijd en dat is een hele sterke visie”. Nu bijna 70 jaar later telt de vereniging ongeveer 650 leden, waarvan het oudste lid al ruim 65 jaar staat ingeschreven.