Glas vervangen bij particulieren

Glas op moeilijk bereikbare plekken vervangen? Voor ons is dat geen probleem! Door gebruik te maken van een kraan, hebben we op diverse plaatsen aan deze woning het glas voor nieuw HR++ isolatieglas vervangen. Een uitdagende klus, omdat de ramen erg zwaar waren. Door gebruik te maken van een kraan, waarborgen we de veiligheid van onze klanten én van ons personeel. En met succes: de eigenaar van deze woning geniet al weer een tijd van een warm en veilig thuis.

Rendement én veiligheid

De woning is voorzien van nieuw HR++ isolatieglas dat aan twee zijden is geslaagd. Het grote voordeel daarvan is dat het glas een hoog rendement heeft én zorgt voor extra veiligheid.

Hoger rendement met HR++ isolatieglas

HR++ glas is glas dat een hoog rendement heeft. Dit betekent dat het glas veel warmte vasthoudt. Zeer voordeling omdat u hierdoor minder stookkosten heeft.

Aan twee zijden gelaagd = extra veilig!

Gelaagd glas is gemaakt van meerdere dunne glasplaten die aan elkaar gesmolten zijn met een speciaal folie ertussen. Dit folie zorgt ervoor dat het glas niet volledig uiteenvalt bij een breuk. Wel zo veilig!

Ook uw glas vervangen?

Wilt u er deze winter ook warm bijzitten? Gaat u nieuwbouwen? Of heeft u een kapotte ruit? Wij helpen u graag! Onze glaszetters zijn op elk moment voor u bereikbaar. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.