Wereldkidz Veenendaal

De kinderen van de basisschool Wereldkidz in Veenendaal konden ook dit schooljaar goed van start. Net voor het einde van de zomervakantie hebben wij het schoolgebouw weer helemaal opgefrist. Met een mooi eindresultaat, waardoor de kinderen iedere schooldag kunnen leren in een prettig leerklimaat.

Werkzaamheden

Achterberg heeft in opdracht van Aannemingsmaatschappij Bouman het schilderwerk in de basisschool uitgevoerd. Daarnaast hebben wij ook het glas in de lokalen gezet. Zo kunnen de leerlingen het schooljaar weer tegemoet.

Periodiek onderhoud voor scholen

Wij werken regelmatig voor scholen in de regio en onderhouden daarbij zowel binnen als buiten het schilderwerk. Zo verzorgden we eerder al het complete buitenschilderwerk bij een basisschool in Utrecht. Periodiek onderhoud aan scholen is belangrijk, omdat er dagelijks velen leerlingen gebruik maken van het pand.

Contact

Is uw organisatie of bedrijf ook toe aan nieuw schilderwerk? Heeft u nog enkel glas? Of gaat u een nieuw pand (laten) bouwen? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0318 – 634101.