dovo isolatieruiten vervangen

In Veenendaal mochten wij bij voetbalvereniging DOVO twee isolatieruiten vervangen achter de tribune op het hoofdveld. Het isolatieglas, ook wel dubbelglas genoemd, was kapot en dus toe aan vervanging. Dubbel glas bestaat minimaal uit twee glasplaten met een bepaalde vacuüm ruimte ertussen. Deze luchtdichte ruimte zorgt voor de goede isolatie. Door de goede isolatie is dubbel glas een stuk rendabeler dan enkel glas, omdat het zorgt voor beter comfort en lagere stookkosten. VV DOVO kan er daarom voorlopig weer even tegenaan.

Om de functie van dubbelglas tot zijn recht te laten komen is het van belang dat het glas op een vakkundige wijze wordt gezet. VV DOVO uit Veenendaal was bij ons aan het juiste adres, omdat wij een erkend en gecertificeerd glaszetter zijn. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat het schilderwerk en de afdichting tussen raam en kozijn in goede staat verkeren en de beluchtingsgaten niet verstopt zitten. Het is goed om elk jaar uw kozijnen, schilderwerk en beglazingsrubbers te controleren, waardoor de kwaliteit van uw kozijnen en ruiten langer meegaan.

Voetbalvereniging DOVO

Voetbalvereniging DOVO is één van de grootste voetbalvereniging van Veenendaal. In periode van ongeveer 80 jaar zijn zij uitgegroeid tot een club met 1.500 leden. DOVO is ontstaan door twaalf vrienden die in 1933 de voetbalvereniging DVO (Door Vrienden Opgericht) hebben opgericht. Later is de naam veranderd in Door Ons Vrienden Opgericht.