Periodiek onderhoud Werkmandejong Ede

Het kantoorpand van het wervings- en selectiebureau WerkmandeJong was toe aan een frisse opknapbeurt. Het pand waarin Werkmandejong is gehuisvest is van oorsprong een prachtige vrijstaande villa geweest. Vandaag de dag is het gebouw omgetoverd tot een stijlvol kantoorgebouw vlak bij het hartje van de stad Ede. Het huidige kantoorpand heeft van zichzelf een zekere allure en om die uitstraling vast te houden heeft Werkmandejong ons gevraagd om de villa op te frissen. Door te kiezen voor periodiek schilderwerk, kiest u voor behoud van uw kantoorpand.

Zoals u op de foto kunt zien zijn de muren van het pand omlijst met crèmekleurig pleisterwerk. Wij hebben voor deze opdracht de deuren en de kozijnen opnieuw geschilderd. Voor de kozijnen heeft Werkmandejong gekozen voor een frisse heldere kleur wit, RAL 9010. Daarnaast zijn de voordeur en de zwarte sierluiken voorzien van een nieuw diepe kleur zwart, RAL 9005.

Werkmandejong is een jonge en dynamische organisatie die zich naast werving en selectie ook bezig houdt met detachering, interim en uitzending van werkzoekenden in uiteenlopende branches en vakgebieden. Hun doel is om mensen met ambitie te koppelen aan organisaties met ambitie. Dit doen zij al vanaf 2005 met veel succes in de omgeving Ede en omstreken.