Thales Cryogenics paarse wand

Als u de hele dag druk aan het werk bent, is het wel zo prettig als de kantine van uw bedrijf een fijne plek is om even te ontspannen. Een prettig ruimte, waarin u weer even kan opladen. Bij Thales Cryogenics BV vonden ze dit ook en is de gehele kantine in een nieuw jasje gestoken.

Bijpassende kleuren

In opdracht van Grip interieurprojecten hebben wij het schilderwerk in de kantine van Thales Cryogenics BV uitgevoerd. We hebben de wanden een neutrale en frisse witte kleur gegeven. Om het geheel af te maken, is de wand achter het keukenblok donker paars geschilderd. Deze knallende kleur past zeer goed bij de lange bank die in de kantine staat, waarvan de rugleuning dezelfde kleur paars heeft. Zo is er een prachtig eindresultaat tot stand gekomen: een kantine waarin alle medewerkers kunnen genieten van een heerlijke lunch en kunnen ontspannen tussen de werkzaamheden door.

Grip Interieurprojecten

Grip interieurprojecten is gevestigd in Veenendaal. Zij maken van elke ruimte een plek die inspireert en stimuleert. Een werkruimte moet mooi én functioneel zijn. Hierbij kijken zij naar alles: de ruimte, kleuren en materialen. Natuurlijk met de wensen en behoeften van de klant in het achterhoofd.

Ook onze hulp nodig?

Gaat u binnenkort ook een ruimte in uw bedrijf veranderen? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar! Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.