Brandweerkazerne Arnhem

De brandweerkazerne in Arnhem Zuid heeft een nieuwe frisse uitstraling gekregen. We hebben het pand eerst gereinigd en vervolgens voorzien van een mooie nieuwe kleur. Met een prachtig resultaat: de rode kleur van de brandweer komt zo weer goed tot zijn recht.

Reinigen en schilderen van de damwandbeplating

We hebben de damwandbeplating van de kazerne gereinigd met behulp van een hogedrukreiniger. Hiermee spuiten wij het vuil gemakkelijk van de beplating af zonder dat het wordt beschadigd. Het reinigen van bedrijfspanden is belangrijk voor de kwaliteit van het pand. Dit zorgt er namelijk voor dat de levensduur wordt verlengd.

Na het reinigen hebben we de beplating geschilderd in een klassieke kleur zwartgrijs. Dit hebben we gedaan door middel van een roltechniek. Deze kleur geeft het pand een uitstraling die erg goed past bij de brandweer.

Betonwerk en betonplaten

Ook hebben wij het beton aan de voorzijde een nieuwe kleur gegeven. Het beton tussen de roldeuren van de garages en de ingang zijn voorzien van een lichtere kleur grijs. Dit geeft een mooi onderscheid tussen de garages en de bovenzijde van het pand.

Enkele andere betonplaten hebben we in een mooie opvallende kleur rood gesausd. Erg passend bij een brandweer kazerne. Daarnaast geeft het een mooi contrast met de rest van het pand. Al met al een leuk project met een mooi eindresultaat, zoals te zien is op de voor en na foto’s.

          

Hoe kunnen wij u helpen?

Door goede reiniging en schilderwerk blijft uw pand in de perfecte staat! Wilt u ook gebruik maken van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze professionele gevelreinigers en schilders helpen u graag!