schilderwerk buiten vve esschenburg

Voor Vereniging van Eigenaren Esschenburg in Ede hebben wij al het schilderwerk mogen verzorgen, inpandig en uitpandig. Esschenburg is een groot appartementencomplex in de Edese wijk Rietkampen. Het complex bestaat uit één gebouw met elk zes verdiepingen. Het complex is gevestigd midden in een woonwijk en beschikt over 23 appartementen.

Het hele complex moest onder handen worden genomen. Om die reden hebben wij alle ramen, deuren en kozijnen opnieuw geschilderd. Ook de onderzijde van de balkons zijn meegenomen in het schilderwerk. Daarnaast hebben ook de betonelementen voor de tweede keer een nieuw likje verf gekregen. Maar daar is het niet bij gebleven.

De toegangspoort en de deur naar de garage zijn ook opnieuw geschilderd, net als de stalenroosters, de staalconstructie van de vluchttrap, de balkonleuningen en het hekwerk rondom het complex. En zoals u kunt zien op de foto, was het een mooie grote opdracht waar we de hoogwerker goed voor konden gebruiken. Het appartementencomplex kan er nu weer jaren tegen aan.