buitenschilderwerk kleedkamer utrecht

In opdracht van de Gemeente Utrecht hebben wij buitenschilderwerk verricht aan het kleedkamergebouw van de korfbalvereniging Synergo. De kleedkamer waar het om gaat bevindt zich op het sportpark Loevenhoutsedijk en is door ons helemaal opnieuw geschilderd aan de buitenkant. Het gebouw was duidelijk toe aan een opfrisbeurt. Hiervoor was de Gemeente Utrecht natuurlijk bij ons aan het juiste adres.

Het buitenschilderwerk van de kleedkamer bestond uit het schilderen van de kozijnen, ramen, deuren, panelen, kolommen, regenpijpen en de onderkant van de luifels en de overstekken. Alles is in de bestaande kleuren geschilderd, zodat het hele gebouw er nu weer als nieuw uitziet. Voordat het schilderwerk kon beginnen zijn eerst alle losse verflagen verwijderd, is de ondergrond ontvet en grondig geschuurd. Voor de deuren is een diepe kleur rood gebruikt en voor de ramen, panelen, kolommen en de regenpijp is een marine blauwe kleur gebruikt. Kleuren die ook terugkomen in het logo van de korfbalvereniging Synergo in Utrecht.

Het sportpark Loevenhoutsedijk ligt in Utrecht en heeft twee voetbalvelden, waarvan één kunstgrasveld. Daarnaast is er één korfbalveld te vinden waarvan de vereniging Synergo gebruik maakt. Synergo is in 1996 gefuseerd en ontstaan uit twee korfbalclubs Samos en DVS. Sinds die tijd is de vereniging gegroeid tot 340 leden. De vereniging staat nog steeds open voor een groei in het ledenaantal.