Buitenschilderwerk woning Ede

Het voorjaar is weer volop van start gegaan, de beste tijd om het schilderwerk van uw woning weer eens onder handen te nemen. Zo dachten de bewoners van deze ruime woning in Ede er ook over. Wij mochten voor hen al het buitenschilderwerk voor onze rekening nemen. Dat hebben we gedaan.

De meeste mensen denk vaak alleen aan deuren en kozijnen bij het schilderen van hun huis. De daklijsten en boeidelen zijn eigenlijk evenzo belangrijk. Het natte en gure weer in Nederland kan ervoor zorgen dat deze vaker onderhoud nodig hebben. Wij hebben daarom bij deze woning de ramen, kozijnen én ook de daklijsten en boeidelen geschilderd in de kleur wit, RAL 9001. Daarnaast is de voordeur ook geschilderd, maar dan in de groen/grijze kleur 1750 van Herfst en Helder.

Wij werken graag met verven van Herfst en Helder, omdat zij al sinds 1875 kwalitatief hoogwaardige verven en lakken produceren. Zij combineren jarenlange ervaring met moderne technologie om zo hun klassieke standverven van uitmuntende kwaliteit te voorzien.  De verven van Herfst en Helder zijn kleurecht en geven de woning niet alleen een prachtige uitstraling, maar beschermd hem tegelijkertijd ook tegen verval. Kortom, de beste keuze voor een langdurige kleurbeleving.