Abcoude

Het is natuurlijk het mooist als rijtjeshuizen een eenheid uitstralen. Dit is onder andere te realiseren door het schilderwerk op elkaar af te stemmen. Wanneer de huizen allemaal hetzelfde kleurgebruik hanteren, ziet het er meteen veel rustiger en verzorgder uit dan wanneer dit niet is gedaan. In opdracht van de Rebo mochten wij 13 woningen schilderen in Abcoude.

Schilderwerk in Abcoude

We hebben 13 woningen in Abcoude voorzien van dezelfde kleuren. Zo hebben we gebruik gemaakt van de kleur RAL 9005 (voordeur) , RAL 3004 (ramen) en RAL 9001 (kozijnen en boeidelen). Het eindresultaat mag er zijn. De bewoners kunnen vanaf nu weer genieten van een mooi huis, dat er ook van buiten weer verzorgd bijstaat!

Rebo Groep B.V.

Rebo is gespecialiseerd in woningmakelaardij, woningverhuur, VvE-management, bedrijfsmakelaardij, beleggingsmakelaardij en vastgoedmanagement. In alles wat zij doen, willen ze de beste zijn voor de klant. Onze visie sluit hier naadloos op aan en we zijn er dan ook trots op dat we het vertrouwen krijgen van Rebo om schilderklussen op ons te nemen!