Achterberg Schilders - Roseboom binnenschilderen

Misschien heeft u het gezien: op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het nieuwe pand van Roseboom aan de Galvanistraat in Ede. Roseboom gaat er met het nieuwe pand flink op vooruit, want ze gaan van een krappe 500m2 kantoor naar 2000m2! Begin 2020 moet het nieuwe pand klaar zijn. In opdracht van Bouwbedrijf Van Ree B.V. hebben wij het binnenschilderwerk verzorgd. Een mooie klus waar we blij mee zijn.

Binnenschilderwerk

Het gebouw van Roseboom ziet er straks perfect uit. Onze vakschilders het binnenschilderwerk intussen afgerond. In dit schitterende nieuwe gebouw kan het Roseboom-team het nieuwe jaar weer goed van start.

Aannemer en Transportbedrijf Roseboom

Roseboom in Ede is een familiebedrijf dat al bijna 75 jaar actief is als aannemer en transportbedrijf. Ze zijn werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw, horizontaal en verticaal transport, aanleg van warmtenetwerken, saneringen en sloopwerken. Het nieuwe kantoorpand wordt op hetzelfde terrein als het huidige pand gebouwd en is vier keer zo groot. Het nieuwe pand ziet er van binnen en van buiten prachtig uit. Wij zijn dan ook erg trots om onderdeel te mogen zijn van dit project.

Mogen wij u helpen?

Gaat u ook nieuwbouwen en wilt u het schilderwerk door een professional laten uitvoeren? Wij helpen u graag. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0318–634101 of mail naar info@achterbergschilders.nl.

Achterberg Schilders - Roseboom binnenschilderwerk