binnenschilderwerk valleibad veenendaal

Bij Zwembad De Vallei in Veenendaal hebben wij het binnenschilderwerk opnieuw geschilderd. Het ging om het opknappen van de houten kozijnen en de deuren. Voor al het schilderwerk in het zwembad is één en dezelfde kleur gebruikt, namelijk Sigma S2U Nova Gloss in de kleur RAL 7036 in hoogglans.

Sigma is een bekend en kwalitatief merk dat door vele professionele schilders wordt gebruikt. Wij hebben er dan ook goede ervaringen mee. Het type verf dat voor deze opdracht in Veenendaal is gebruikt heeft als belangrijke eigenschappen dat het gemakkelijk te verwerken is en dat het kras- en slijtvast is. Daarnaast hecht het goed en laat het bijna geen verfgeur achter. Het zwembad is erg blij met het eindresultaat. Voorlopig hoeven zij niet meer naar het binnenschilderwerk om te kijken.

Zwembad De Vallei is onderdeel van Sportservice Veenendaal. Het zwembad beschikt over verschillende soorten zwembaden, zoals een wedstrijdzwembad, een instructie- en een recreatiebad. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan uiteenlopende activiteiten, zoals discozwemmen en auquarobic.