Stucen sausen Bodegraven

In Bodegraven hebben wij recentelijk binnen schilderwerk uitgevoerd voor een projectontwikkelaar. Het pand kreeg een nieuwe bestemming als zorgcentrum waardoor de uitstraling van het schilderwerk een belangrijke factor werd met het opleveren van het pand. Binnen hebben wij alle wanden scan geplakt en gesausd (ral 9010) om voor een neutrale en hygiënische uitstraling te zorgen.

Daarnaast zijn binnen alle kozijnen door ons netjes geschilderd (ral 9010), samen met de houten aftimmeringen en plinten (ral 9010) die we ook hebben meegenomen. Het was een groot project gezien het pand 721m2 groot is en bestaat uit meerdere kantoren en behandelruimtes, waar binnenkort artsen en assistenten hun patiënten zullen verzorgen.

Het pand was in het verleden een politiebureau en moest dus intensief verbouwd worden. We zijn er trots op dat we dit project hebben mogen schilderen en sausen. Ook voor deze grote projecten kunnen wij van Achterberg Schilders Ede een onderhoudsplan opstellen. Wilt u meer weten over onze activiteiten en diensten? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of vraag direct een offerte op.