Achterberg onderhoudsplan

Achterberg onderhoudsplan

We bieden een Achterberg onderhoudsplan aan waarmee we uw pand of woning tien jaar onderhouden. Ons schilderwerk is daarbij leidend, evenals onze glasdienst. Eventuele kleine houtreparaties nemen we uiteraard mee. Zo blijft alles in goede conditie en ziet uw pand of woning er altijd verzorgd uit. Dat alles voor een vast bedrag per maand, of een rekening per onderhoudsbeurt.

Logo Achterberg

Onderhoud bespaart
op lange termijn

Uit ervaring weten we dat als het onderhoud te lang op zich laat wachten, de kosten vaak hoog uitvallen. Regelmatige inspectie en onderhoud van het schilderwerk zorgen ervoor dat het er mooi blijft uitzien, maar het heeft daarnaast ook een beschermende functie. Uw pand of woning zal beter tegen weersinvloeden bestand zijn en blijft daardoor in goede staat.

1e jaar

volledig

Volledige
schilderbeurt

2e jaar

inspectie

Inspectie

3e jaar

inspectie

Inspectie

4e jaar

onderhoud

Onderhoud

5e jaar

inspectie

Inspectie

6e jaar

volledig

Volledige
schilderbeurt

7e jaar

inspectie

Inspectie

8e jaar

inspectie

Inspectie

9e jaar

onderhoud

Onderhoud

10e jaar

evaluatie 10

Volledige
inspectie en
evaluatie

Het fraaiste onderhoudsplan van Nederland

Met het Achterberg onderhoudsplan is uw woning vanaf de eerste schilderbeurt perfect geschilderd, met ieder jaar een inspectie en onderhoud. Na vijf of zes jaar ontvangt u een complete herschilderbeurt. Dit alles tegen een vast bedrag per maand.

Achterberg onderhoudsplan?
Altijd Achterberg

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een onderhoudsplan? En wat dat voor u zou kosten? Vraag een vrijblijvende offerte op. Bel ons op 0318 – 634101 of laat uw contactgegevens achter, dan bellen wij u.