schilderwerk binnen CHE

Voor de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) zijn wij al enkele jaren de ‘huisschilder’. Wij zorgen het hele jaar door voor het onderhoud aan het schilderwerk van de school, zowel binnen als buiten. Denk hierbij aan het schilderen van de (buiten)muren, (binnen)kozijnen, deuren en alles wat onderhoud behoeft. Naast schilderwerk verzorgen wij ook het onderhoud aan glas- en stucwerk. Op deze manier heeft CHE één aanspreekpunt voor alle onderhoudswerkzaamheden aan het gebouw en dat is wel zo prettig.

Afstemmen en plannen

CHE is een hogeschool waar het gehele jaar door studenten en docenten aan het werk zijn. Om die reden is het prettig als de onderhoudswerkzaamheden zo veel mogelijk gepland worden op momenten dat studenten en docenten er het minste last van hebben. Om dit voor elkaar te krijgen hebben wij goede afstemming met CHE over onze de planning van de werkzaamheden en dat heeft resultaat.

Afgelopen maanden is een groot gedeelte van het schoolgebouw opnieuw geschilderd in de nieuwe kleuren, zoals te zien is op de foto. Daarnaast zijn de muren weer voorzien van een frisse kleur wit (RAL 9010), zodat de leslokalen er weer uitzien als nieuw. Komend jaar wordt de rest van het schoolgebouw onder handen genomen.