Manege Zonder Drempels

Vanochtend was het zover: de drie goede doelen die zich afgelopen maand hebben ingezet voor de meeste likes kregen hun cheque uitgereikt. Manege zonder Drempels, Verpleeghuis St. Barbara en Netwerk voor Jou waren ontzettend blij met het geldbedrag dat zij ontvingen. We zijn er trots op dat we met onze Goede Doelen Actie een bijdrage mogen leveren aan deze mooie organisaties. Hieronder leest u meer over de feestelijke ochtend.

De grote winnaar: Manege zonder DrempelsManege zonder Drempels uit Bennekom is de winnaar van onze goede doelen actie. Vanochtend hebben zij de cheque van €950,00 in ontvangst genomen. Voorzitter Pieter Oosterveld, bedrijfsleider Anja van Velsen en twee vrijwilligers waren hierbij aanwezig. De Manege zonder Drempels heeft vier appartementen voor gezinnen en groepen met mensen met een ernstig meervoudige beperking. Het is belangrijk dat deze appartementen van alle gemakken zijn voorzien. Dankzij dit bedrag kunnen zij de douchestretchers in badkamers vervangen.

Als tweede geëindigd: Verpleeghuis St. Baraba

Verpleeghuis St. Barbara uit Ede werd tweede en ontving daarom vanochtend de cheque ter waarde van €475,00. Teamcoach Patrick Osterop, Karin Terbonssen (Coördinator Welzijn & Activering) en een aantal bewoners waren hierbij aanwezig. St. Barbara is heel blij met het gewonnen bedrag. Zij gaan dit geld namelijk gebruiken voor een onvergetelijke dag voor alle bewoners op 1 augustus bij Cultura in Ede.

En tot slot: Netwerk voor Jou

Ook Netwerk voor Jou heeft ook vanochtend de cheque in ontvangst genomen. Zij kregen met een bedrag van €250,00 overhandigd. Willemien van Voorthuysen werkzaam voor Netwerk voor Jou, heeft de cheque samen met haar collega in ontvangst genomen. Netwerk voor Jou biedt hulp aan (kwetsbare) mensen in Veenendaal. En zij willen zoveel mogelijk mensen helpen. Dit geld gaan zij dan ook gebruiken om bestaande projecten uit te breiden en nieuwe projecten te starten.

Over onze Goede Doelen Actie

Vorig jaar hebben wij onze klanten geen kerstgeschenk cadeau gedaan. Het geld dat wij hiermee bespaarde, wilden we investeren in mooie maatschappelijk verantwoorde activiteiten in onze regio. In december hebben wij daarom onze volgers via Facebook gevraagd welk goed doel zij een mooi geldbedrag gunde. Uit de vele inzendingen hebben wij Manege zonder Drempels, Verpleeghuis St. Barbara en Netwerk voor Jou uitgekozen. Dit geldbedrag is niet zomaar geschonken. De drie organisaties zijn samen met het gekozen doel bekend gemaakt op de Facebookpagina van Achterberg Schilders. Door middel van likes heeft het publiek via Facebook aangegeven aan welk doel zijn de hoofdprijs het meest gunnen.

De winnaar van de actie is Manage zonder Drempels. De organisatie heeft met deze actie 610 likes verzameld. St. Barbara is op de tweede plaats en Netwerk voor Jou is op de derde plaats geëindigd.

€950,00 euro vanwege het 95 jarig bestaan

Achterberg Schilders bestaat dit jaar 95 jaar, daarom ontvangt de winnaar een bedrag van €950,00.
Manege zonder Drempels gaat dit bedrag besteden aan nieuwe douchestretchers in de badkamers. De twee organisaties die niet hebben gewonnen hebben een kleinere donatie ontvangen.