Winterschilder

Voordelen van de winterschilder

Is uw woning toe aan een schilderbeurt, maar nadert de winterperiode? Dan is het tijd voor de winterschilder. Het inzetten van de winterschilder betekent dat u voor een iets scherpere prijs uw binnenschilderwerk kunt laten uitvoeren. Echter, ook het schilderen van de buitenzijde van uw woning kan prima bij winterse temperaturen plaatsvinden en heeft ook nog eens heel veel voordelen!

Wanneer werkt de winterschilder?

Het schilderwerk van de winterschilder is niet gebonden aan één seizoen. Het is vooral afhankelijk van de ondergrond. Een droge ondergrond is namelijk erg belangrijk, omdat de verf dan goed hecht. Bij binnenschilderwerk is dit geen probleem. Wanneer we buiten aan het werk zijn is dit wel erg belangrijk. Met de nieuwe 4-seizoenen verf is het mogelijk om zelfs bij vorst een goede hechtkwaliteit te bieden. Onze schilders staan niet alleen in de lente en de zomer voor u klaar, maar het gehele jaar door.

·         Snel aan de slag

De meeste mensen laten hun schilderwerk in de zomer uitvoeren, waardoor de schilder in de winter meer tijd heeft. De winterschilder kan dus meestal sneller bij u aan de slag.

·         Genieten in de zomer

In de zomer lekker van uw tuin genieten? Wanneer het schilderwerk in de winter is uitgevoerd heeft u in de zomer geen last van stellages in uw tuin. Schilderen in de winter betekent dus genieten in de zomer!

·         Verlaagd btw-tarief

Is uw huis ouder dan twee jaar? Dan profiteert u in de winterperiode ook nog eens van een extra laag btw-tarief op schilderwerk. U betaalt dan geen 21%, maar slechts 6% btw.

·        Waarom uw huis of gebouw schilderen in de winter?

Onze schilders hebben ervaring met het werken onder verschillende weersomstandigheden. Zij meten dagelijks de temperatuur en luchtvochtigheid. Hier stemmen zij het materiaal en het gereedschap op af. Zo kunnen we u ook in de winter vakwerk garanderen.

Contact

Is uw huis ook toe aan een schilderbeurt en wilt u dit ook voor de zomerperiode geregeld hebben? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Een offerte voor uw schilderwerk?

Of u nu een woning, een bedrijfspand of een compleet project wilt laten schilderen of behangen of laten voorzien van glaswerk, we bieden u graag een scherpe offerte. Neem contact op met ons schildersbedrijf in Ede voor een eerlijke prijs van uw schilderwerk.

Wij kunnen uw schilderwerk ook als onderhoudsplan offreren voor een vast bedrag per maand.